INWARD BLISS

Ved Pauline Thovtrup 

 

 

 

Velkommen til Inward Bliss

- hvor skønhed møder indre balance og velvære. Vi er stolte af at præsentere vores unikke behandlingskoncept, der forener nordisk tradition med østlige helbredelsesmetoder for at skabe en dybdegående oplevelse for krop og sind -

MØD DIN BEHANDLER

HEJ! MIT NAVN ER PAULINE OG JEG GLÆDER MIG TIL AT FÅ DIG PÅ BRIKSEN

Jeg er (meget snart) uddannet Nordic Ayurveda behandler ved Nordic Academy of Ayurveda og har Lifting Gua Sha® certificering ved Mette Brandt. Min tilgang i mine behandlinger forener Ayurvedaens tusinder af års visdom, kinesisk medicin og nordisk kultur for at skabe et holistisk og bredt fundament for velvære. Jeg elsker at holde rum for afslapning og grounding, og jeg mener, at det er så vigtigt at give vores ofte trætte kroppe og overstimulerede sind en velfortjent pause. Jeg vil gøre mit allerbedste for, at du opnår samme positive forandringer, som jeg selv har oplevet med netop de behandlinger, jeg tilbyder.

Inward Bliss er ikke din normale skønhedssalon; det er et holistisk tilflugtssted, hvor din skønhed får mulighed for at stråle indefra og ud. Behandlingerne er designet til at forbinde krop, sind og sjæl og skabe en dyb forbindelse til den indre ro og harmoni.

Ægte skønhed kommer også fra et reguleret og roligt nervesystem og fra at omfavne vores autentiske selv. Derfor er der skabt et rum, hvor du kan slippe dine bekymringer, dine forpligtelser og fordybe dig i en verden af selvforkælelse og healing.

Uanset om du besøger os til en af vores signaturbehandlinger eller bare har brug for en stund til at trække vejret og genoprette forbindelsen til dig selv, er du velkommen i Inward Bliss.


 

SIGNATUR BEHANDLINGER

pexels-elina-fairytale-3865565

Lifting Gua Sha®

Dit naturlige facelift

Behandlingen er nydelse og selvforkælelse i sin fineste form. Du vil udover dyb afslapning opleve foryngelse og opstramning af huden samt øget glød.

En Lifting Gua Sha® behandling bringer en række fordele med sig, og for at få det fulde udbytte er behandlingen opdelt i tre faser: Cupping, Gua Sha og Japansk lifting. Når cupperne bruges på dit ansigt, understøtter de lymfesystemet i at fjerne affaldsstoffer og øger samtidig blodgennemstrømningen i muskler og bindevæv. Gua sha-teknikken har til formål at mindske rynker og hævelser under øjnene, genskabe hudens glød, mindske stivhed og forbedre din hudtone. Den japanske lifting er en massage af ansigtet, der virker naturligt rynkereducerende og spændingsdæmpende, da hud, muskler og væv afspændes og udrenses for affaldsstoffer. Jeg anvender en Gua Sha lavet af rosenkvarts, som har regenererende egenskaber og fremmer indre ro, og bruger udelukkende naturlige, økologiske produkter til behandlingen.


JAPANSK LIFTING

Meget mere end en sædvanlig skønhedsbehandling

Behandlingen er en holistisk tilgang til velvære som du sent vil glemme.  

Behandlingen er en unik sammensætning af akupressur, balancering af dine indre organer, lymfedrænage og japansk ansigtsmassage. Ansigtet er rigt på akupunkturpunkter, og ved at stimulere udvalgte områder vil de indre organer blive balanceret. Gennem blide massageteknikker opnås frigørelse af spændinger og stagnationer i ansigtet, hvilket har en indirekte effekt på dit nervesystem. Ved at massere bestemte områder i ansigtet vil det sympatiske nervesystem blive beroliget, hvilket vil føre til et reduceret stressniveau og dermed fremme afslapning og velvære i hele kroppen. Endelig vil Japansk Lifting også stramme og tone ansigtsmusklerne. Ved at arbejde med musklerne i ansigtet bidrager massagen til at løfte og definere ansigtets konturer, hvilket vil give et mere markeret og ungdommeligt udseende.

pexels-alesia-kozik-7795816

Nordic Abhyanga  

Forny din energi og genopret balance

Helhedsorienteret, aromatisk og afslappende massage. Opnå grounding og dyb afspændthed med denne særlige massage. 

Oplevelsen er blid, dybdegående og groundende og bygger på lange og rolige strøg, udført med flade hænder for at opnå bedst mulig flow. Abhyangaen beroliger kroppens to store systemer - nervesystemet og det endokrine system. Herudover forbedrer den blandt andet din immunfunktion, hjælper med at fjerne affaldsstoffer fra vævene i din krop og beroliger sindet. Der anvendes en ayurvedisk urteolie, der sammen med massagen virker balancerende, smertelindrende og nærende - også når du går herfra, for olien fortsætter nemlig sit arbejde længe efter du har forladt briksen. Teknikkerne jeg anvender tager udgangspunkt i den traditionelle Abhyanga, men udføres intuitivt. Selve behandlingen er min. 70 minutter, for at sikre aktivering af dit parasympatiske nervesystem, hvilket er afgørende for kroppens evne til selvheling. Når du ankommer, vil du få udleveret et ark med forskellige spørgsmål, for at sikre mig, at behandlingen er tilpasset lige netop dig. Der vil være vand og te til rådighed. Der er sat tid af til, at du kan møde op i god tid, så du kan klæde om og stille eventuelle spørgsmål, og ligeledes tage herfra i afslappet tilstand.


Garshana 

En traditionel ayurvedisk helkropsbehandling med tørbørster, som stimulerer hud og lymfesystem. Lymfesystemer er ifølge Ayurveda forbundet med sundhed i alle vævslag i kroppen. Du vil opleve forbedret blodcirkulation og samtidig støtte din krop og dit sind i at slippe stagnerede affaldsstoffer. Behandlingen foregår med to tørbørster. Modsætningsvis til Abhyanga, er Garshana energiaktiverende. Tørbørstning er yderst velegnet før en Abhyanga-massage, da eksfolieringen skaber fremragende forudsætninger for, at urteolien trænger ind på bedst mulig vis, og dermed vil du opnå maksimalt udbytte af fugt såvel som næring. Du kan booke tid til begge behandlinger i én session.

pexels-vie-studio-4856956
PRISER

Lifting Gua Sha®

750,-

(60 min)

Japansk Lifting

650,-

(45 min)

Nordic ABHYANGA

900,-

(90 min - 70 min på briksen)

NORDIC ABHYANGA INKL GARSHANA

1000,-

(110 min - 90 min på briksen)

Drømmer du om at opleve den transformative kraft af behandlinger, der omfavner krop, sind og sjæl? Hos Inward Bliss er der fokus på at genoprette din krops vitalitet, velbefindende og harmoni. Begynd din rejse mod en dybere forbindelse til dig selv i en tryg og afslappende atomsfære, hvor tiden går i stå og dine tanker sættes på pause for en stund. Invester i dig selv og giv din kære krop en tak for alt, hvad den gør for dig hver eneste dag.  

Jeg glæder mig til at se dig!

I kærlighed,
Pauline