Gravid yoga

V. Maria Noell Korsvang 

  

 

Er du gravid?

Først og fremmest: stort tillykke med det spirende, nye liv der vokser under dit hjerte.

Måske mærker du, hvordan netop det spirende, nye liv i maven påvirker dig kropsligt på den ene eller den anden måde?

Og måske oplever du ligeledes nye tanker og følelser om, hvordan livet som mor kommer til at se ud?

Kunne du tænke dig et sted at mødes med kvinder, der er samme sted i livet som dig? Et sted hvor fokus er på holistisk velvære, så du mentalt kan lade op, samtidig med at du balancerer din gravide krop? 

Så er du kommet det helt rette sted!

Du mødes af et varmt smil og en stemning af ro og tryghed. Du kan overgive dig til blot at være i nuet, mens du bliver guidet trygt gennem simple yoga øvelser til større ro, mere styrke og generel velvære gennem din graviditet. 

Til Gravid Yoga hos Inward Institute, har vi fokus på HELE dig - at hjælpe dig til at finde mere ro og glæde gennem graviditeten, såvel som læringen i at håndtere og imødekomme forandringerne, der følger med din nye rolle som mor. 

gravidyoga

Du vil du blive taget imod i smukke omgivelser og et nærende fællesskab, hvor du blot kan være og således kan slippe al stress og vende hjem i dig selv.

Din graviditet er en unik periode af dit liv, hvor du gennemgår store forandringer såvel fysisk, som mentalt og følelsesmæssigt.
Det kan være utrolig givende at mødes med andre, der er i samme fase af livet som dig og lære kroppen at kende på ny, i trygge rammer.

Med vejrtrækningen som din guide gennem yoga stillingerne, hjælper du din opmærksomhed fra dit travle sind og ned i kroppen, hvor du kan hente nye ressourcer og skærpe kontakten til din baby i maven og dit vigtigste redskab som mor; din intuition.

Intuitionen som redskab får du brug for gennem hele din graviditet, fødsel såvel som efterfødsel og i livet som mor. I alle situationer stilles du nemlig overfor valg, hvor det er afgørende at du træffer dem i overensstemmelse med din egen sandhed og din kropslige intelligens - som du i højere grad vil føle dig forbundet med gennem redskaberne du får via gravid yogaen.

Vi har således fokus på helhedsorienteret forberedelse til den fødsel du står overfor og du vil gennem meditationer og dybe afspændinger, opleve større kontakt og en tættere relation til det lille nye liv i maven og i højere grad føle dig rolig og klar til fødslen.

I slutningen af forløbet, får vi besøg af Jordemoder og Zoneterapeut Louise Nørby. Hun kommer med inspiration til hvordan du kan skabe din trygge drømmefødsel i overensstemmelse med dine personlige ønsker og værdier som menneske og som mor. Hun kan ligeledes besvare de spørgsmål du måtte have og klæde dig på med ammeforberende workshops, støtte til efterfødselstiden og meget mere

Se datoer og book din plads på holdet

LÆR MERE OM Maria OG Hendes yoga

SE MARIA'S INSTAGRAM

image1


Du vil opleve:

- Nærende fællesskab med ligesindede

- Bedre balance og flow i din gravide krop

- Opladning og ny energi, helt på celleplan

- Større kontakt og tættere relation til din baby

- Øget kropsbevidsthed og indre ro

- Evnen til at navigere i din nye rolle som mor med intuitionen som redskab

- Nøglen til at skabe din trygge drømmefødsel med råd og sparring fra en kompetent, erfaren og holistisk funderet jordemoder MØD DIN UNDERVISER

Maria er mor til to drenge fra 2017 og 2021 og har med Gravid Yoga i Inward Institute, skabt det rum, som hun som ny mor selv havde brug for. 

Hun siger: "Som gravide er vi på en livsforandrende rejse, hvor vi skal lære os selv at kende på ny. Samtidig opstår et nyt ansvar for det nye spirede liv i maven. Det kan være overvældende og utrygt at stå i, særligt når den gængse fødselsforberedelse primært fokuserer på selve fødslen og ikke mennesket og den nye rolle som forældre, der også fylder i den proces.

Derudover oplevede jeg ensomhed i graviditeten ift. mine værdier. Jeg oplevede mangel på det trygge rum jeg behøvede for at lære min krop at kende på ny og finde de indre ressourcer, og kontakten til mit indre kompas; min intuition og vished, som jeg selv savnede som redskab gennem alle de nye valg, man som mor stilles overfor allerede gennem graviditeten."

Vi bliver måske mødt af mange velmenende råd fra familie og sundhedspersonale, som det kan være svært at navigere i, når vi er ude af kontakt med os selv og vores kerneværdier. 

Derudover kan vi føle os afkoblede fra vores indre kraft og styrke og det er dén jeg på kærligste vis, gerne vil forene dig med på yogamåtten såvel som i din graviditet og livet som mor. 

Vi ses på yogamåtten!

IMG_3126 4

 PRATISK INFORMATION


Tidspunkt:

Torsdage kl 13.00-14.15 (75 min)
Undervisningsgange 7 uger - vi springer over kristi himmelfarts dag dvs:


16/5
23/5
30/5
6/6
13/6
20/6
27/6

 

Ingen erfaring med yoga krævet.
Alle kan være med!
Alt yoga udstyr kan lånes i Inward Institute.


JEG SKAL MED

 

DIN INVESTERING

For 7 klasser, kun:

875,-