Flow yoga for vitalitet og velvære

V. Maria Noell Korsvang 

  

 

I selvudvikling taler vi ofte om at tillade os selv at “gå med flowet” - men hvor starter du, hvis det er længe siden du har mærket dit flow?


Et godt bud kunne være at starte på yogamåtten! I flow yoga guides du gennem flydende bevægelser, fra den ene stilling til den næste - guidet af dit åndedræt. Du vil opleve at flow yogaen hjælper dig til at flyde med, være i ét med nuet og dermed give dig hen til det flow der allerede er, men som du lige nu måske føler dig afkoblet fra.

Din vej til flow

Når vi mister kontakten til vores naturlige flow, kan vi føle os stagnerede og fastlåste.

Vi kan mærke ømhed, træthed, stivhed, smerter rundt i kroppen og opleve ubalancer, der indikerer at energien er blokeret.

Når du gennem yogaen genforenes med dit naturlige flow, vil du opleve at blokeringerne opløses og erstattes af fornyet livskraft, balance, indre energi, kreativitet og skaberkraft. 

For at opleve den nye livskraft, kræver det at du committer dig til at prioritere dig selv ved at sætte tid af til næring af krop, sind og sjæl. Det smarte er, at du får det hele med denne rensende og balancerende flow yogapraksis.

Du vil forlade timen styrket i kroppen og balanceret i sindet, så du igen mærker større kontakt til din kropslige og sjælelige intelligens, som kan hjælpe dig til at stå stærkere i dig selv og træffe bæredygtige beslutninger i overensstemmelse med din egen sandhed.

Du mødes af ligesindede i et imødekommende fællesskab forankret i nysgerrigheden på et liv der skabes indefra og ud.

Du lærer at give dig hen til flowet ved at flyde med kroppen fra den ene stilling til den anden, guidet af din vejrtrækning.

Når vi i flow yoga flyder fra den ene stilling til den anden, frigives stagnation og blokeringer i kroppen og det vil ligeledes have en positiv effekt på dit mentale og emotionelle velvære. 

Alt du er fokuseret på i din praksis, er at flyde med. Og koblingen til åndedrættet gør, at bevægelserne bliver meditative for dit sind, så du kan få ro på tankemylder og øge din kropsbevidsthed.

Fra den kropsbevidsthed og det nærvær med kroppen i nuet, udspringer ny indre energi mens blokeringer, stagnation og stivhed opløses i krop og sind.

Se datoer og book din plads på holdet

LÆR MERE OM Maria OG Hendes yoga

SE MARIA'S INSTAGRAM

image1

Vi kan føle os modløse, tunge og uoplagte når vi er ude af vores naturlige flow.

Kender du fx oplevelsen af at:

- Din kreativitet føles blokeret og utilgængelig?

- Du hurtigt føler dig drænet og savner livsgejst og et højere naturligt energiniveau?

- Du vender tilbage i den samme rille tanke og følelsesmæssigt, som gør at du stagnerer?

- Følelsesmæssige blokeringer sætter sig i kroppen og skaber ubalancer fx i din hud, dine led og fordøjelse?

Efter hver flow yoga session, vil du i højere grad evne at finde tilbage i dit naturlige flow og opleve:

- En ny indre energi, som du ikke løber tør for og som er mere bæredygtig og langsigtet

- Lethed i kroppen og bedre smidighed - såvel kropsligt som i dit sind

- Følelsesmæssig balance og færre kropslige gener

- Et sind i større ro og klarhed
MØD DIN UNDERVISER

Maria er en top passioneret og imødekommende yogalærer, der på autentisk og simpel vis formidler yogaen så alle kan være med.

Er du ny til yoga?

Eller er det længe siden du har været på yogamåtten?

Med Maria som underviser, guides du trygt gennem sekvenserne der er funderet i nærvær med kroppen og din tilbagevenden til netop din kropslige intelligens og dit flow. 

Maria har selv levet et liv med fart over feltet, daglig præstation og deadlines. Som følge af det oplevede hun stress symptomer, kropslige ubalancer og et overbelastet nervesystem.

Som småbørnsmor i underskud af energi og overskud, vidste Maria intuitivt at hun stod ved en skillevej. 

Hun opsagde sit job og stod ansigt til ansigt med sin største frygt på daværende tidspunkt: kontroltabet og uvisheden om, hvad der så skulle ske.

Adskillige kurser, uddannelser og egne timer på måtten senere er hun i dag en troværdig underviser der kan lære dig vejen til øget balance og ro kropsligt, mentalt og følelsesmæssigt gennem yogaen. 

IMG_3126 4

 PRATISK INFORMATION


Tidspunkt:
Torsdage kl 11.00-12.15 (75 min)
hos Inward Institute, Østerågade 27, 2., 6., Aalborg, Danmark, 9000

Følgende datoer:

16/5
23/5
30/5
6/6
13/6
20/6
27/6

 

Vi kommer både omkring styrkende og varmende øvelser samt mere rolige og blide sekvenser, der er sammensat til at forbedre din vitalitet og øge din generelle velvære i krop og sind.

Via kraftfulde meditationer og dybdegående afspændinger, vil du genfinde nye indre ressourcer og forlade timen i større balance og kontakt til den du er.

Alle kan være med.
Hop i dit ynglings yoga tøj og kom som du er.
Vi serverer renset vand og the.
Alt yoga udstyr kan lånes hos os
 .


JEG SKAL MED

 

DIN INVESTERING

For 7 klasser, kun:

770,-