WORKSHOP VED HELENE

OPDAG DIN INDRE POWER
Lær at forbinde dig med din indre power, så du kan skabe dit mest meningsfulde og magiske liv

Billede1

Inward Institute er stolte af at præsentere og udbyde Helenes helt igennem powerfulde workshop, hvor du lærer (og husker) præcist hvad det er du består af! Ren power 💛 Som din guide på denne rejse, vil Helene dele værdifulde teknikker og indsigter, der vil styrke dig til at skabe positive forandringer i dit liv.

Tag det første skridt mod et liv fyldt med autenticitet, frihed og glæde ved at deltage i denne workshop. Tilmeld dig nu og begynd din rejse mod at opdage og forbinde dig med din indre power og leve et liv, der er i overensstemmelse med din sande kerne.

Billede2

LÆR MERE OM HELENE

Jeg er Helene, uddannet socialrådgiver og certificeret NLP Mindfulness Coach Practitioner. Med over 10 års erfaring i at støtte mennesker gennem transformationelle samtaler, er mit primære mål at hjælpe dig med at finde retning i dit liv.

Min egen rejse har været en søgen efter forbindelsen til mit indre kompas og mod det, der virkelig er sandt for mig. Jeg har altid følt kaldet til det spirituelle, men har været bekymret for andres meninger og holdninger. Ønsket om at følge min egen vej har været stærk, men troen på mig selv manglede. Sidste år tog jeg mod til mig og forlod mit faste job for at forfølge min egen vej.

 

PÅ WORKSHOPPEN SKAL DU ARBEJDE MED:

  • Dybdegående selvopdagelse: Gennem guidede meditationer og selvudviklingsøvelser skabes der forbindelse til din indre power. Disse øvelser fungerer som nøgler, der låser op for din indre power og potentiale, hvilket giver dig mulighed for at opdage og omfavne dit autentiske jeg.

  • Bryd med begrænsninger: Lær at identificere og frigøre dig fra selvbegrænsende tanker, der har holdt dig tilbage fra at leve et liv i frihed og muligheder.

  • Forbinde dig med din indre stemme: Vi vil udforske vigtigheden af at lytte til din indre stemme og stole på din indre vejledning, så du kan begynde at navigere i livet med større tillid og klarhed.

DIN INVESTERING

333 Kr.

Hos Inward Institute
Østerågade 27, 2., 6. 9000 Aalborg
Dato: 5. maj 2024
Tid: Kl. 13:00 -15:30