HOLISTISK, SPIRITUEL
PSYKOTERAPI

& TRAUME
HEALING


Et terapeutisk rum for krop, sind og sjæl

Ønsker du at opdage din indre kraft, forvandle dit liv og skabe en meningsfuld og autentisk tilværelse? Så kontakt mig i dag.

Samtaleterapi i Aalborg  

Samtaleterapi for dig, som ønsker at mestre tanker, følelser og energi, så du bevidst kan skabe et meningsfuldt og autentisk liv for dig selv. Min helt unikke kombination af uddannelser, giver dig en dyb transformerende, healende terapioplevelse, du ikke finder andre steder. Jeg har stor ekspertise og erfaring inden for tidslinje- og hypnoterapi, neurolinguistisk programmering (NLP), energiarbejde og holistisk metasundhed som sikrer dig en alsidig behandling af både krop, sind og sjæl.

Min dybdegående terapeutiske tilgang og mine intuitive evner hjælper dig med at opnå langvarige og bæredygtige resultater - jeg mener nemlig ikke, at det bør være nødvendigt med årelange terapiforløb; Samtaleterapi hos mig er ikke et "quick-fix", men du kan få det godt og du kan få det ret hurtigt. 

Du er kommet til det rette sted, hvis:

 • Du drømmer om aktivt at skabe et lettere mere helhjertet liv, der føles som dit eget
 • Du kæmper måske med stress, angst eller depression og har forsøgt med traditionel psykologhjælp
 • Du søger en behandler som når hele vejen rundt om hele dig - både krop, sind og sjæl
 • Du ønsker at kende og forstå dig selv i dybden - finde ind til kernen og essensen af, hvem du er
 • Du snubler og gentager de samme mønstre igen og igen, som blokerer dig i din udvikling
 • Du vil gerne lære hvordan du tager styring over tanker og følelser, og skabe/manifestere herfra
 • Du leder efter en holistisk tilgang til behandling af traumer, så du kan opnå indre og ydre frihed
 • Du står ved en skillevej - kvartvejs eller midtvejs "krise" og søger efter din retning

LAD MIG VÆRE DIN TERAPEUT

Nanna Spandet Poulsen

 • BA. Anvendt Filosofi - Filosofisk dialog & rådgivning
 • ICF akkrediteret Life, Success & Business Coach
 • ICF akkrediteret Trauma Sensitive Life Coach
 • Internationalt certificeret Neurolinguistisk Programmerings Terapeut (NLP)
 • Internationalt certificeret Emotionsfokuseret Terapeut (EFT)
 • Klinisk Hypnoterapeut med speciale i tidslinje- og regressionsterapi


Når du sidder overfor mig, sidder du overfor et menneske, som udelukkende har fokus på dig. Jeg ønsker at forstå, hvordan det er at være dig og hvordan det er, at leve dit liv. Jeg ønsker at kende dine drømme og ønsker. Jeg forstår, at du måske har kampe og måske ser flere udfordringer end muligheder. Du vil, uanset hvad, blive mødt med forståelse og oprigtig kærlighed til den du er.

Jeg kommer med en nuanceret baggrund inden for både coaching, terapi og filosofi - med denne kombination kan bevæge os fremad, bagud og helt op i de store tanker, alt efter dit behov. I samtaleterapi er mit ønske at skabe et frit rum, som er dit. Et rum, hvor du kan komme med lige netop dét, der fylder i dit liv. Du fortjener et sted, der kun er dit, kun til dine tanker, dine følelser, dine behov.

Med min filosofiske, coachende og terapeutiske erfaring og mit åbne hjerte skaber jeg et trygt og nærværende rum for dig. Her har du mulighed for at få sparring på, hvad end der måtte trænge til plads og lys. Intet er for stort eller for småt. 

HVORDAN FOREGÅR TERAPI HOS MIG

Gratis forsamtale

Jeg ønsker at sikre, at vores samarbejde er givende og effektivt fra start til slut. Derfor tilbyder jeg en gratis afklarende telefonsamtale på ca 30 min., hvor vi kan mærke efter, om vi er det rette match. Det er vigtigt, at du føler dig tryg og i tillid til mig som din terapeut.
Skriv en sms til 29623513 for en tid.

Spørgeskema

Før første session vil du modtage et spørgeskema, designet til at give mig en dybere forståelse af dine udfordringer, ønsker og mål. Derved kan jeg forberede mig bedst muligt, og vi kan gå direkte i dybden ved vores første møde. Herved sparer vi værdifuld tid og kan fokusere på det væsentlige fra starten.

Booking

Du kan nemt booke en tid til en session ved at klikke på knappen "Book din session" på denne side. Det fører dig direkte til min online bookingkalender, hvor du kan vælge den ønskede dato og tidspunkt, der passer bedst for dig. Læs mere om betingelser, bookingregler, aflysning osv. ved at følge samme knap. 

Pris
ca. 90. min session

1250,-

★ Udtalelser fra klienter ★

 • Inward Institute

  “Jeg er dybt taknemmelig for Nannas terapeutiske ekspertise og forståelse for energiens kraft. Gennem vores sessioner har jeg frigjort mig fra års blokeringer og begrænsende overbevisninger. Jeg har opnået en indre balance og styrke, som har åbnet døre til nye muligheder i mit liv. Jeg føler mig mere forbundet med min egen kraft og har manifesteret positive forandringer på både det personlige og professionelle plan.”

 • Inward Institute

  “Det er med respekt, stolthed og tryghed, at jeg sidder med tårer i øjnene og skriver dette. Nanna gav mig støtte, ro og nærvær til at lære mig selv og mine følelser at kende. Hun gav mig støtte i form af, at kunne hvile i alle de følelser jeg indeholder. Hun gør meget ud af, at dét at være sårbar ikke er en dårlig position at være i, men en egenskab til at føle kærlighed på det højeste plan, være taknemmelig over livet og hvor man som person er havnet. Jeg var havnet i en storm af følelser, langt væk fra den trygge, normale hverdag og det hele var kaos i mit lille hoved - men Nanna gav mig plads, støttende ord og en form for viden alle burde have i deres liv. Jeg havde virkelig ikke været den person, jeg er i dag, uden Nanna i mit liv. Hun er en sjæl uden lige. Hun har min største anbefaling til enhver, som har brug for selvkærlighed, at kunne forstå sig selv, ens egne følelser og hvad livet handler om. Jeg takker universet for dig og alt hvad du har lært mig.”

 • Inward Institute

  “Nanna formår at skabe et rum hvor alt er tilladt og accepteret. Alle følelser og oplevelser, gode som dårlige, bliver lyttet til og taget imod med respekt og anerkendelse. Hun åbner ens øjne for, at alt hvad der står imellem dig og alt du gerne vil opnå i livet, kun er dig. Hun giver dig ikke bare redskaber i nuet der hjælper dig iden givne situation - hun giver dig redskaber, du gemmer og tager med videre på din vej. Nanna har lært mig, at intet jeg føler er forkert, ingen drømme er for store og intet menneske ved bedre end jeg, hvad der gør mig lykkelig. Men bedst af alt har hun lært mig, at stole på mine valg, også selvom hele omverdenen mener andet. For i sidste ende er det mig, der skal leve med mine valg og de skal tages på baggrund af, at jeg føler mig i live af at tage dem.”

 • Inward Institute

  “Når jeg tænker på Nanna og hendes samtaler, kan jeg mærke, at jeg får ro i maven. Det føltes trygt og godt hele vejen. Noget vigtigt som Nanna har lært mig er, at tro på mig selv og mine drømme. Hun har formået at give mig roen i, at jeg ikke skal være bange for at skille mig ud fra normen. Nanna emmer af balance, intellekt og god energi. Jeg er meget taknemmelig for, hvad hun har givet mig med i rygsækken. Jeg kan kun varmt anbefale hende!”

 • Inward Institute

  “Nannas hjælp har ændret kursen på mit liv - det lyder vildt, men det er ganske sandt. Den viden, hun har givet mig, har gjort at jeg har taget hånd om mit eget liv og ændret det til det bedre. Hun formidler hendes enorme viden på en jordnær og kærlig måde, så alle kan være med.”

 • Inward Institute

  “Jeg har haft fornøjelsen af at arbejde med Nanna som min terapeut, og det har været en livsændrende oplevelse. Hendes unikke tilgang har hjulpet mig med at frigøre mig fra gamle blokeringer og skabe en dybere forbindelse til mig selv. Hendes empati og professionelle kompetencer har givet mig tillid til at udforske og transformere mig selv på en måde, jeg aldrig havde troet muligt.”

 • Inward Institute

  “Nannas viden og redskaber har ændret på alt hvad jeg troede jeg vidste om livet. Jeg bruger stadigt mange af øvelserne den dag i dag. Nannas selvudvikling burde alle få adgang til!”

 • Inward Institute

  “De aller varmeste anbefalinger! Nanna har, for mig, ikke bare været en mentor og lærer, der har hjulpet mig når tingene var svære - det har hun uden tvivl også, men hun har lært mig hvad lykke, glæde, kærlighed og livsværdier er for mig. Hun har lært mig aldrig at nøjes, hun har lært mig at rydde op i mit liv og hun har lært mig, at jeg er god nok. Jeg er evig taknemmelig for at have haft mulighed for at lære af Nanna. Uden tøven kan jeg sige, at du ikke finder bedre end hende. Nanna, tak for hjælpen - Du har været guld værd.”