Forstå din skam og skab grobund for et mere frit og modigt liv - Præcis som den, du virkelig er.

Denne masterclass er til dig, som ikke føler dig værdig til kærlighed og forbindelse; til dig, som føler dig mindre værd end andre; dig, som ikke kan tilgive dig selv for dine fejltagelser og de gange du har snublet i livet; dig, som har svært med at acceptere din menneskelighed; dig, som er bange for andres fordømmelse; dig, som sammenligner dig med andre; dig, som mærker smerte, når du skal vise verden hvem du er; dig, som konstant stræber efter at bevise, at du er god nok og som aldrig opnår følelsen af at være det.

Du vil få en dybdegående gennemgang af den nyeste forskning, samt mine egne erfaringer fra mange, mange timer i mit undervisnings- og terapilokale med elever og klienter tynget og fanget i skam.

Derudover vil jeg tage dig igennem en helt unik og øjenåbnende øvelse, jeg selv har udviklet - hvor du finder frem til det stærkeste middel mod skammen. Lær forstå lige netop hvordan din skam viser sig og hvad du aktivt selv kan gøre fremadrettet for at udskifte dine hæmmende mønstre.

Helt kogt ind til benet, så skal du i denne Masterclass invitere din skam og din indre kritikker til kaffe. Herfra kan du begynde at skabe mere forståelse og vigtigst af alt - kultivere mere mod, mere styrke, sårbarhed og villighed til at møde op som den, du i virkeligheden er.

skam

2c2a3566

Skammen siger to ting.
Den første: “Du er ikke god nok.
Og hvis du formår, at mute den stemme, så kommer den næste:

Hvem fanden tror du, du er?

I DENNE MASTERCLASS VIL JEG LÆRE DIG:

  • Forskellen på skyld og skam + hvordan skam ser helt særlig ud for kvinder.
  • Skammens tre forskellige veje + hvordan det hænger sammen med perfektionisme, people-pleasing og shapeshifting adfærd.
  • Paradokset og konflikten mellem vores to store grundlæggende behov som mennesker.
  • De 3 ingredienser, som udgør modgiften til skamfuldhed.
  • De nøjagtige 5 trin til et mere modigt liv.
  • En transformativ terapeutisk øvelse, som trækker skammen ud af skyggen og ind i lyset.

Skam er en universel følelse vi alle kender. Skam er det monster som gemmer sig under sengen og hvisker, “du er ikke nok og der er så mange andre, der bedre, mere kvalificerede, dygtigere, smukkere, sødere, end dig. Hvis du har tænkt dig, at møde op sådan her .. mangelfuld og forkert, så forbered dig på det værste.”

Og så tog du skjoldet på. Du pakkede dig ind. Du lagde den tungeste brynje over dit hjerte, for at sikre dig, at ingen skulle få øje på dine fejl og mangler.

Honey, den her Masterclass er til dig.

TILMELDING LUKKER OM

00

dage

00

timer

00

min

00

sek

Det med Småt

Hvad sker der efter jeg har tilmeldt mig?

Efter din tilmelding vil du modtage en bekræftigelse på email. Selve Masterclassen er den 24/4 2024 kl. 19:30 og du får tilsendt adgang på selve dagen.

Hvad hvis jeg ikke har mulighed for at deltage den dag?

Intet problem! Du vil have adgang til optagelsen af Masterclass frem til den 1. Maj 2024, så du kan sagtens se videoen, når det passer dig.

Hvad hvis jeg har spørgsmål til indholdet?

Du stille alle de spørgsmål, du har lyst til via email - Frem til den 1. Maj vil jeg svare på alle spørgsmål fra deltagere på Masterclassen.

Hvad hvis jeg har brug for mere hjælp til min skam? (BONUS TIL DIG!)

Når du har købt denne Masterclass får du mulighed for at booke en session hos mig med rabat - Denne mulighed gælder også kun frem til 1. Maj (sessionen behøver ikke ligge inden 1. Maj). Det kan både foregå fysisk i Aalborg eller online.

Normalpris 1250 kr.
Din pris 1000 kr.