"BREATH"
CACAO CEREMONI

Ved gæsteunderviser: Maria Brath

Endnu engang inviterer Maria Brath til Cacao Ceremoni hos Inward Institute. En oplevelse til dig, som ønsker at give slip på det der tynger og gøre plads til nyfunden kreativitet, glæde og flow. Til denne ceremonielle cirkel, vil Maria facilitere og holde rum for hele dig, samtidigt med at cacaoens magiske egenskaber åbner dit hjerte.

I denne ceremoni sætter vi fokus på åndedrættet. Den ceremonielle cacao vil være med til at åbne op for dit åndedræt, og vi vil herfra gå i dybden med det. Du vil få basis viden om dit åndedræt og konkrete øvelser, som du kan arbejde videre med derhjemme. 

Vi vil gennemgå en sekvens af Qi Gong, hvor vi bevæger kroppen til åndedrættets rytme. Qi Gong stammer fra Kina og er en tradition kinesisk medicin, som involverer at udfører øvelser, der optimerer energien i krop, sind og sjæl. 

Ydermere vil du bliver guidet igennem en meditation, der sætter fokus på dit åndedræt og forbindelse til denne.


Mød Maria

Maria har siden sin første oplevelse med den ceremonielle cacao tilbage i vinteren 2022 mærket en forbundethed til cacaoen og Mama Earth. Sidenhen har hun taget et kursus i at facilitere cacao ceremonier og en shamanistisk healer uddannelse, som hun på fineste vis kombinere i hendes ceremonier. Maria er under konstant udvikling og søger hele tiden nye måder at optimere hendes ceremonier på, så du kan få mest udbytte ud af din tid i hendes rum.Maria

Cacaoen er med sin hjerteåbnende egenskaber med til at skabe mulighed for blid healing og tranformation. Maria holder det tryggeste, smukkeste rum for dig undervejs. Du kan forvente, at ceremonien vil være blid og kærlig og støtte dig i din indre transformation.

Maria

Maria vil guide dig og cirklen blidt, kærligt og nænsomt gennem ceremoniens program

  • Velkomst
  • Ceremoniel Cacao
  • UNDERVISNING
  • ÅNDEDRÆTSØVELSER

  • QI GONG
  • GUIDED MEDITATION
Du behøver ingen erfaring. Kom blot som du er. <3


Praktisk information

Marias Cacao Ceremoni vil finde sted i vores lokaler:
Østerågade 27, 2.sal, lejl. 6, 9000 Aalborg
Søndag d. 28 APRIL 2024,
klokken 14:00 - 16:30. (Dørene åbner 13:50)


*Sluttidspunkt kan variere og du er velkommen til at blive og lande lidt efter ceremonien. Tag gerne en snack med til efter ceremonien til at grounde i kroppen igen.Din investering: 399 kr

Medbring gerne din egen yndlingskop (hvis ikke, er der kopper, du kan låne)

Kom i behageligt tøj, som du føler dig godt tilpas i

Din yndlings notesbog eller dagbog

En vandflaske.

Vi sidder på gulvet på yogamåtter, puder og skind. Medbring gerne ekstra ting for at du kan føle dig rigtig godt tilpas (fx. tæppe, varme sokker eller lign.)

For at få det meste ud af ceremonien vil vi anbefale dig at komme med en intention for ceremonien. Brug gerne noget tid til at meditere og skrive dagbog i dagene op til. Læg mærke til, hvad du er klar til at transformere, give slip på og/eller kalde ind i dit liv.

Drik godt med vand på dagen, så du ikke er dehydreret.

Undlad at spise i 2-3 timer forud for ceremonien.

Undgå kaffe og alkohol op til og efterfølgende.

Lad os gerne vide, hvis du er gravid eller tager noget bestemt medicin.

Cacaoen vil blive forberedt på havremælk og forskellige krydderier. Lad os endelig vide, hvis du har nogle allergier, der skal tages hensyn til.

TILMELDING

Tilmelding til Cacao Ceremonien kan udelukkende ske via privat besked på Instagram til @maria_brath. Herefter vil du få information om betaling via mobilepay.

*Hvis du bliver syg eller bliver forhindret, er du velkommen til at videregive din billet til en anden. (Billetten kan desværre ikke refunderes efter køb.)