AURA YOGA

Kundalini Yoga

Yoga for energi & bevidsthed  En yogaform der vha. åndedrætsøvelser, meditationer og mantras, ændrer din frekvens så du i større lethed kan tiltrække dét du drømmer om

“Kundalini Yoga is simply the uncoiling of yourself to find your potential and your vitality and to reach your virtues. There is nothing outside, everything is you. You are the storehouse of your totality” - Yogi Bhajan

Hvor de almen kendte yoga-former som f.eks. Yin og Hatha hovedsageligt fokuserer på smidighed, kropskontakt og afslapning, fokuserer Kundalini på ekspansionen af din bevidsthed. Kundalini gavner ikke kun din fysiske krop, men renser og styrker dit sind gennem konkrete yogasæt (kriyaer), meditationer og recitation af mantraer. Den udrensning af dit sind og ekspansion af din bevidsthed der sker i kraft af en Kundalini-praksis, bevirker at du har meget lettere ved at være bevidst om de valg du træffer og gå med dét der føles rigtigt for dig - Hvilket bringer dig tættere på dét liv din sjæl er kommet her for - din dharma. 

Kundalini yoga indeholder praktiske øvelser som forøger din energi og får din energi til at flyde let gennem hele dit system, hvilket skaber større vitalitet, klarhed og åbner dine øjne op for muligheder – mere energi = flere muligheder.

I kraft af den forhøjede energi, du opnår gennem Kundalini yoga, vil du opleve at stå stærkere i din egen væren og projicere din indre ro og sandhed ud, hvor du gennem denne tilstand potentielt kan transformere angst, stress og usikkerhed - til mod, ro og skyhøjt selvværd. 

I kraft af den transformation du skaber, kan du opleve stå langt stærkere i dig selv og projicere din indre ro og sandhed ud, hvilket vil gøre dig magnetisk overfor alt det, du gerne vil tiltrække - hvad end det er oplevelser, materielle ting, penge og kærlighed.

Med andre ord; In is the only way out!

"Styrk dit eget fundament 

og

skab et liv i større lethed,,

Fundamentet for hele dit liv består af dit selvværd. Derfor er det også det første der skal øges og styrkes for at vende hjem til dig selv, opleve større livsglæde og leve et mere autentisk liv med mindre modstand. Vejen til dette går gennem kroppen og dit energisystem, hvilket betyder, at du ikke bare kan tænke eller tale dig til et bedre selvværd, og ikke blot ”talk the talk – you have to walk the walk”. 

Kundalini er ”the walk”, hvor du igennem yogaen styrker dit solar plexus – centeret for dit værd, som har kraften til at nedbryde selvkritik, selvsabotage og usikkerhed. De forskellige yogasæt og åndedrætsøvelser (pranayamaer) øger kontakten til din kerne og bevirker du får en mere kærlig tilgang til dig selv og er bedre til at yde selvomsorg og give dig selv dét du har brug for. Dette gør det langt nemmere for dig at leve dit liv på dine præmisser, uden at være afhængig af andres accept og du står derfor stærkere i din egen sandhed og kan vise dit autentiske jeg frem. Du tør at stråle som den du i sandhed er og kan påvirke andre til at gøre det samme, blot ved at være i deres nærhed.


 

Min egen rejse..

Sat Nam, skønne sjæl

Mit navn er Aurora og min passion er, at guide dig tilbage til din sande essens vha. kundalini-yoga, så du kan leve et liv i større lethed uden frygt, angst og stress.

Min egen rejse tilbage til mig selv, startede for 8 år siden, hvor jeg blev ramt af søvn-paralyse og depression som følge af stress og et nervesystem i alarmberedskab. Jeg havde alt for længe overhørt min egen krop, tilsidesat mig selv og min egen glæde, og handlet ud fra andres forventninger. Det resulterede i et komplet sammenbrud blandet med en konstant følelse af ligegyldighed - Jeg følte ingenting. Alt blev derefter sat på pause - studie, job og forhold, hvor jeg i stedet satte alt ind på at finde ind til den glade og lykkelige version af mig selv, som blot var et fjernt minde, men som jeg vidste stadig eksisterede et sted. Jeg prøvede alt - kostomlægning, yin yoga, alternativ behandling, etc., men intet af det havde en langvarig effekt. Der skulle ingenting til at slå mig tilbage i en stresstilstand eller en følelse af ligegyldighed. Det var først da jeg 4 år senere, tilfældigt tilmeldte mig et Kundalini-yoga retreat i København, at der for alvor skete noget. Forudsætningen for tilmeldingen var blot, at det lød anderledes og ikke var noget jeg havde prøvet før, så derfor var effekten af det utroligt uventet. I løbet af denne weekend, oplevede jeg gennem yogaen en dyb kontakt til mig selv og fik en følelse af ro og lykkebobler, som jeg ikke havde mærket i mange år - Jeg var solgt! Jeg har siden praktiseret Kundalini-yoga dagligt og tog i 2020 uddannelsen hos den selvsamme, der afholdte retreatet dengang. Efterfølgende har jeg undervist online pga. corona, men begyndte i sommeren 2021 også at have fysiske hold.

Jeg elsker at undervise i denne smukke og praktiske yoga, der indtil videre har udfoldet mit liv på en måde jeg kun kunne drømme om - Hvor jeg samtidigt slet ikke kan blive stresset længere, i nogen form for sammenhæng. Alle disse oplevelser fyrer op for min passion og begejstring for at dele alt omkring yogaen, mantraer og meditation, så andre kan leve et liv med et stærkt nervesystem og træffe valg på baggrund af deres intuition. 

"May the long time sun shine upon you" 

Kærligst Aurora

Kopi af NY INSTA TEMPLATE-kopi

Min egen ydre transformation med Kundalini Yoga

Når en daglig praksis med Kundalini Yoga erstatter dyre hårprodukter og kosttilskud ... ^^


Jeg bliver decideret chokeret, når jeg kigger tilbage på alle de billeder jeg har taget fra da jeg var først i tyverne indtil nu, hvor jeg er først i trediverne.
Jeg brugte dengang enormt mange penge på alverdens kosttilskud, collagen, biotin, zink, hairvitamins og dyre hårprodukter - Og synes dengang at mit hår var sundt og kraftigt.

Well, little did I know...

Jeg havde ingen anelse om at det godt måtte være så simpelt, at det ikke behøvede at koste mig mange tusind kroner hver måned og at jeg ikke hele tiden skulle tænke over, hvad jeg nu manglede i min kost for at kunne få langt hår, sundere hud, slankere krop og mere energi.

En daglig kundalini praksis med pranayama, bevægelse, mantra og meditation er dét der har gjort hele forskellen for mig og gør i dag, at jeg spiser dét jeg har lyst til, kun tager to kosttilskud og bruger simple hårplejeprodukter som blot tilfører mere fugt (pga.krøller) og ikke koster al verden - Og ja, i kraft af det stadig opnå det nuværende resultat.

Kundalini Yoga kan skabe tydelige forandringer og forskønne dit ydre. Hvor du kan opleve at din fordøjelse forbedres, at du slipper overvægt, at din krop og sind føles lettere, at dine hormoner balanceres, at dit hår og dine negle bliver sundere og stærkere og at din hud stråler som aldrig før. Da du i gennem denne smukke teknologi skaber dyb indre vitalisering og aktiverer indre skønhed, så du kan opnå strålende ydre skønhed, sundere hår og det vildeste glow.

Og ja, det kan lyde helt vildt - Men det er ikke småting der sker, når du dagligt aktiverer dine egne healingsprocesser og din indre energi som vitaliserer alle celler i din krop og gør dig smukkere både i dit indre og i dit ydre.


 

Ny sæson i Aura Yoga

August - December 2024


“Your wealth will increase, your values will increase, your projection will increase, if you simply love to live, just love yourself and live yourself. See how many people come to you.” - Yogi Bhajan 

Yogi Bhajan brugte udtrykket "Dreams aground" - hvilket betyder, at hvis du vil manifestere dine drømme, skal du skabe god jordforbindelse, skabe energetisk momentum, møde op og være ressourcestærk, og for at gøre dette har du brug for et klart sind, en sund krop og et bevidst forhold til dit åndedræt. Da det er dét, der giver dig kapacitet og overskud til at tage imod de muligheder, der kontinuerligt viser sig. En stor del af Kundalini Yoga handler om at styrke dit nervesystem gennem yogapraksis, så du kan håndtere mere i dit liv – uanset om det er mere glæde, mere energi, mere kærlighed og flere penge.

Derfor skal vi på efterårsæsonen i Aura Yoga gå dybere ind i de mange "rigdoms-teknikker" som Kundalini Yogaen indeholder og gå mere praktisk til værks og sætte klare intentioner for hvordan rigdom konkret ser ud og føles for dig, så du med større lethed kan åbne op for mere rigdom i dit liv. 

Du vil på denne sæson få redskaberne til, at skabe større overflod i alle livsområder ved, at aktivere dit dybeste selvværd og en indre tilstand af velstand, som vil begynde at afspejle velstand i din ydre virkelighed. Gennem en daglig praksis med Kundalini Yoga vil du dag efter dag blive et større vibrationelt match til mere velstand og overflod i dit liv, pga. den vitalisering du skaber i din krop og dit sind, som dertil transformerer frygt, tvivl og usikkerhed til dyb tillid, selvsikkerhed og stort mod.

Så hvis du for alvor vil transformere din karma til dharma - din knoklementalitet til leg og lethed gennem dyb synkronisering med det universelle flow af overflod, er dette forløbet for dig. 

 

DU FÅR:


19 Kundalini-yogaklasser fra 17.00-18.30 eller 11.00-12.30

Kundalini yoga-klasser med fokus på rigdomsteknikker og overflod i alle livsområder

Nymåne og fuldmåneklasser

Aura Yoga online-space med optagelser af alle klasser

Kundalini visdom og Tratakum-teknik

Et opløftende og støttende Yogi-fællesskab

Yogi-klub med rabat på AnneBrauner smykker og træningstøj fra Joolt

Vintersolhvervs dagsretreat d. 21/12 2024 (Både fysisk & online)


(Værdi i alt: 4555,-)

 Din investering

FYSISK:

EARLYBIRD PRIS:

2555,-

(Normalpris efter 5/8 : 3333,-)

Ratebetaling: 526 første gang + 426,- pr. måned i 5 måneder 

I alt 2656,- pga gebyr til stripe

 

 ONLINE:

EARLYBIRD PRIS:

 1450,-

(Normalpris efter 5/8 : 2222,-)

Ratebetaling: 250,- første gang + 260 pr. måned i 5 måneder 

I alt 1550,- pga gebyr til stripe.

Black and White Simple Square and Calligraphy Business Logo-2-kopi

Praktisk

Ved fysisk tilmelding vælger du at starte enten tirsdag d. 6/8, onsdag d. 7/8, torsdag d. 8/8 kl. 17.00-18.30 eller fredag d. 9/8 kl 11.00-12.30.

Klasserne foregår i Inward Institute på Østerågade 27, 2. sal lokale 6. 

- Tilmelder du dig online, modtager du første link til alle dagene mandag d. 5/8 og dernæst hver mandag de efterfølgende uger.

Derudover modtager du også et link til Abundance Activation online-space og facebookgruppe d. 5/8, dette gælder både for fysisk og online deltagelse. 

På det fysiske hold skal du ikke medbringe noget, men blot iføre dig behageligt tøj du kan bevæge dig i. - Men har du en yndlings yogamåtte, pude eller tæppe du ikke kan undvære, er du selvfølgelig velkommen til at medbringe det.

Der vil blive serveret filtreret vand og Yogi-te på de fysiske klasser.

N.B. Der er kun 16 pladser på hver af de fysiske hold, hvor en del af pladserne er afsat til deltagerne der var med på forårssæsonen - Så skynd dig at sikre dig en plads, såfremt du foretrækker at være med fysisk. 

 

Blue Sand White Beach Simple Watercolor Etsy Shop Banner-kopi

 

Tilmeld dig

Fysisk:

Tilmeld dig :  Tirsdag d. 6/8-2024

(10 pladser tilbage)

TILMELD DIG - TIRSDAG

 

Tilmeld dig : Onsdag d. 7/8-2024

(8 pladser tilbage)

TILMELD DIG - ONSDAG

 

Tilmeld dig : Torsdag d. 8/8-2024

(9 pladser tilbage)

TILMELD DIG - TORSDAG

 

Tilmeld dig : Fredag d. 9/8-2024

(11 pladser tilbage)

TILMELD DIG - FREDAG


Online:

Tilmeld dig online, hvor du kan se med live alle dage:

(Ubegrænset plads)

TILMELD DIG - ONLINE

 

 

Jeg håber, at du er klar på at skabe mere overflod og velstand i dit liv gennem selvkærlig og transformerende Kundalini Yoga i 2024. Hvor du vil få redskaberne til, at styrke dit nervesystem og din magnetisme, så du kan læne dig ind i en mere nydelsesfuld virkelighed og modtage alle de fantastiske ting, oplevelser og relationer der er ment til dig.

Jeg lover det bliver magisk og du finder ikke dette forløb nogen andre steder med alt dét transformerende indhold - hvor jeg heller ikke kan sige hvornår lignende forløb afholdes igen.

-  Jeg glæder mig til, at vi ses og ønsker dig den dejligste sommer.

♡ Aurora

 


 

Det siger tidligere deltagere om 1:1 forløb og Aura Yoga:

Inward Institute

““Aurora's Kundalini yoga hold, var som den trøstende skulder og det omfavnede sæt arme jeg manglede lige der i sorgen over tabet af min far. Det var både hårdt og sårbart, men samtidig var det fuldstændig livsændrende for mig, at jeg netop trådte ind ad døren hos Aurora. Jeg lever hver dag - langt mere autentisk, selvkærligt, og værdigt. Takket være Kundalini yoga. Et kæmpe tak for din visdom, din erfaring, din opløftende energi og dine altid kærlige ord og perspektiver. Jeg kan ikke beskrive med ord - hvor meget jeg anbefaler dit fantastiske yoga univers” ”

Inward Institute

“Jeg føler mig mere selvsikker end nogensinde før og enormt glad og nysgerrig for livet. Jeg hviler i mig selv og stoler på mig selv. Jeg er overbevist om at jeg kan hvad jeg vil. Det lyder måske vildt. Men det er det virkelig også. Det føles som om jeg lever et ekstraordinært liv og at jeg skal til og udrette fantastiske ting. De sunde vaner jeg har fået inkorporeret gennem dette forløb, vil jeg ikke bytte væk for en million. Aurora har virkelig vist mig lyset i mig selv. Jeg anede ikke engang det var der.”

Inward Institute

“I mit forløb, oplevede jeg Aurora som en virkelig dygtig, velforberedt og empatisk yogaunderviser. Hun fortalte mig om, hvad der er mine styrker, potentialer, og hvor jeg kunne arbejde med mig selv. Ved hver session fortalte Aurora, hvorfor øvelserne var gode for mig og hun “holder én i hånden” på vejen og står klar til at hjælpe, hvis man møder modstand. Aurora har en stor viden om Kundalini og bruger den meget praksisnært, så det bliver meningsfuldt for mig, som var nybegynder. Under forløbet oplevede jeg at opnå en kæmpe indre ro og dertil en større selvtillid og et større overskud. Desuden har jeg haft et problem med min hofte i over 10 år, hvilket er helt væk, efter at jeg er begyndt at praktisere kundalini yoga. Hvis du vil gøre noget rigtig godt for dig selv - SÅ FÅ ET KUNDALINIFORLØB HOS AURORA! ”

Priser

Vælg den mulighed der passer bedst til dit behov:

Kundalini yoga hold

Fysisk: 2555,- Online: 1450,-

  • 19 gange yoga à 1 1/2 time
  • Opstart August
  • Online yoga space
  • Aura Yoga medlemsklub
  • Vintersolhvervs dagsretreat

1:1 Essens Forløb

90 dage - 14.444,-

  • 90 dages skræddersyet Kundalini Yoga forløb til din unikke essens og livsvej
  • 1 fysisk/online time ugentlig m. undervisning, samtale og guiding


1:1 Essens Samtale

1,5 time - 1250,- 3x1,5 time - 3500,-

  • 1:1 Samtale med udgangspunkt i din unikke udfordring og/eller blokering
  • Guiding til at slippe og bryde igennem gamle mønstre

Ønsker du at booke en samtale? 

Så skriv dine oplysninger her, så modtager du en mail fra Aurora. 

Tusind tak! Vi vender tilbage hurtigst muligt.