KUNDALINI YOGA I
INWARD INSTITUTE

V. Mikkel - Vishuddha Yoga

 

Velkommen til Kundalini Yoga med
Mikkel - Vishuddha Yoga:


Navnet Vishuddha er sanskrit for vores halschakra. Det er et energicenter som står for vores evne til at kommunikere, lytte, udtrykke os kreativt, ytre vores sandhed, sige vores mening osv. Kundalini yoga har i særdeleshed åbnet mit halschakra og min evne til at ytre og mærke min sandhed. Deraf navnet. 

I Kundalini Yoga arbejder vi med den energi, der er lagret i kroppen og gennem kropsøvelser, intens åndedrætstræning og chant af mantraer, aktiverer vi denne energi og forløser den i krop og sind. Det giver et boost af energi, viljestyrke og selvtillid, som man ikke forstår, før man har prøvet det. Det er som at tænde for en knap til et ekstra gear. Man bliver fysisk stærk, uden at stå i udfordrende stillinger og stræk, fordi man kobler sit åndedræt på sin træning. Det er simple øvelser som alle kan lave. Du lærer hvordan man holder energien og tager den med videre i dit liv udenfor måtten. Det har vendt fuldstændigt op og ned på mit liv, og jeg arbejder derfor nu med at give det videre.

Hvis du virkelig vil mærke en forandring i dit liv, så book et forløb og commit dig til dig selv. Så vil jeg garanterer dig at du vil mærke en powerful forandring i dit liv.

Det får du:

- 6 klasser Kundalini Yoga for mænd eller 6 klassers sadhana forløb af 1,5 times varighed.

- 1 40 dages hjemmepraksis med både Kundalini Yoga og meditation på video

- Adgang til Livestreams af alle klasser som kan genses

- I gruppen kan du stille spørgsmål og udveksle erfaringer med andre deltagere.

Mandehold:

På mandehold er der mulighed for at dykke ned i din maskuline energi og tilgå en meget spirituel yogaform med din fysiske krop. Der er ikke andre veje ind. Jeg har selv været ene mand på mange Kundalini forløb og 2 yoga uddannelser, hvor det tog mig lang tid at tappe ind i mig selv og min maskulinitet, da jeg var omringet af kvinder og en anden energi. Det er i min optik det der afholder mange mænd for at give sig i kast med denne yogaform. Det vil jeg ikke være med til længere. Not on my watch. Derfor laver jeg de nye mandehold og det er en af de mest givende oplevelser jeg har haft.

 

 Din investering:

FYSISK HOLD:

Fuld pris:

700,-

Overføres på mobilepay til 61669222 (skriv mandehold og mailadresse i kommentaren)

eller lav overførsel til:

Reg 9163 Konto 8894292882

(send sms til 61669222 i så fald)

Du er tilmeldt, når du har betalt og skrevet at du er klar på enten intro, 6 ugers forløbet eller begge dele til Vishudda Yoga på messenger, så du kan få adgang til den lukkede gruppe.

  

Opstart:

Mandag d. 27/5 - kl 19.15 - 20.45

Det fysiske hold afholdes i Inward Institute, Østerågade 27, 2. sal lokale 6 i Aalborg. 

mænd uden skrift

 

Skal du lige snuse til det først?

Intro til Kundalini Yoga for mænd mandag den 20. maj kl 19:15.

 Pris for intro:

100,-

Overføres på mobilepay til 61669222

(skriv mandehold og mailadresse i kommentaren)

 

Hvis du er interesseret i at spørge ind til noget, så skriv eller ring på 61669222 eller følg min facebookside Vishudda Yoga hvor du også kan skrive.  

 

VISHUDDHA YOGA

 40 dages Sadhana forløb 1 (for alle køn)

På Sadhana forløb dykker vi ned i hvordan du kan sammensætte din egen hjemmepraksis med daglig Kundalini Yoga. Vi mødes og laver yoga, mediterer, chanter mantraer og jeg deler ud omkring filosofien bag sadhana som er yogaens mest powerfulde redskaber. Nemlig disciplinen at få det ind i sin dagligdag både på og udenfor måtten. Den løfter din energi til nye højder og gør dig højtvibrerende så du bedre kan tiltrække de ting i dit liv du ønsker og samtidig slippe de ting du bør slippe

pexels-photo-8436637

Det får du:

- 6 klasser Kundalini Yoga af 1,5 times varighed.

- 1 40 dages hjemmepraksis med både Kundalini Yoga og meditation på video

- Adgang til Livestream af alle klasser som kan genses

- I gruppen kan du stille spørgsmål og udveksle erfaringer med andre deltagere.

Intro til 40 dages sadhana forløb 1

tirsdag den 21. maj kl 19:15.

Pris for intro:

100,-

Overføres på mobilepay til 61669222 (skriv mixhold og mailadresse i kommentaren)

eller lav overførsel til:

Reg 9163 Konto 8894292882 (send sms til 61669222 i så fald)

 

Er du helt klar til at komme i gang? 

40 dages sadhana forløb 1 foregår over 6 tirsdage med start fra 

den 28. maj og frem til 2. juli

Tidspunktet er 19:15 til 20:45. Forløbet indeholder også adgang til en privat Facebookgruppe med yogavideoer til din 40 dages hjemmepraksis. Du kan se med live, hjemmefra, eller når du har tid, da jeg streamer vores klasser live. Du har mulighed for at stille spørgsmål og dele erfaringer med de andre deltagere i gruppen.

Pris for forløb:

700,-

Overføres på mobilepay til 61669222 (skriv mandehold og mailadresse i kommentaren)

eller lav overførsel til:

Reg 9163 Konto 8894292882 (send sms til 61669222 i så fald)

Du er tilmeldt, når du har betalt og skrevet at du er klar på enten intro, 6 ugers forløbet eller begge dele til Vishudda Yoga på messenger, så du kan få adgang til den lukkede gruppe.

 

VISHUDDHA YOGA

 


 

Min rejse ind i Kundalini Yoga:

Da jeg for 3 år siden fik meget tid til mig selv på grund af corona, så opdagede jeg hvor skidt jeg havde det. Jeg havde i mange år gjort alt for ikke at mærke noget som helst. Det gjorde jeg med diverse rusmidler, stimulanser, masser af arbejde og forskellige bandprojekter, der gjorde at jeg aldrig slappede af. Jeg manglede altid energi og vidste ikke hvordan jeg skulle lade op, for jeg turde ikke sidde stille. Det var ubehageligt bare at “være”. Jeg var altid under indflydelse af enten nikotin, koffein, hovedpinepiller, alkohol eller kokain. Jeg slæbte mig igennem arbejdsugen og fantaserede om weekenden og følte mig som en zombie, indtil jeg havde fri. Men når først alkohol-tågen ramte, så var jeg bare i en ny tilstand af ikke at kunne mærke noget. Der var ikke rigtig noget at se frem til, andet end rusen.

Men jeg havde et brændende ønske om at leve et sundere liv uden afhængigheder. Jeg prøvede at skære ned for rusmidler og gik i gang med forskellige former for træning. Jeg holdt pause fra rusmidler nogle måneder og snuste lidt til AA og NA. Her lærte jeg noget om afhængig af alkohol og kokain og at den tilstand jeg havde været i blandt andet skyldtes trang og abstinenser. I NA sagde de noget, som jeg har taget med mig videre: ”Vi har en god og en dårlig nyhed til dig. Den gode er, at du har fået dine følelser tilbage. Den dårlige er at du har fået dine følelser tilbage.” Vi må tage ansvar for os selv og lære at være i både gode og dårlige tanker, følelser og handlinger. Hvis du lægger låg på, så vil det blive ved med at komme op. Hvis du vil have det godt og føle dig fri, så skal du selv gøre noget. 

Jeg fandt ud af at mange af mine problemer forsvandt, da jeg blev clean, men jeg gik nu rundt med et stort sort hul i maven, som intet rigtig kunne udfylde. Det var som om min bedste ven var død, og jeg fik ham aldrig at se igen. Jeg var fyldt op med selvmedlidenhed og anger, og jeg læste alle de selvhjælpsbøger jeg kunne finde, gik til psykolog og tog det ene og det andet yogahold. Hullet blev mindre og håbet blev større. Det var skridt i den rigtige retning. Men det var først da jeg mødte Aurora fra Inward Institute, som introducerede mig til kundalini yoga, at der virkelig skete noget. Jeg gik i gang med et 90 dages 1:1 forløb hos hende, og jeg kunne mærke at Kundalini stak den tand dybere, som jeg havde brug for. Det gik ind og aktiverede en kraft i mig kropsligt, som en psykolog og misbrugsvejleder ikke kunne komme i nærheden af. Jeg fandt ud af, at traumer fra mange års selvdestruktion, mindreværd og usikkerhed kunne forløses og omdannes til styrke, selvtillid og målrettethed. Den ugentlige samtale med en spirituel vejleder, pengene jeg investerede i mig selv og den yoga/meditation jeg lovede mig selv at lave hver dag, ændrede alt hvad der tyngede mig. Jeg ser det hele som styrker nu. Ting jeg kan lære af, ting jeg er taknemmelig for at have oplevet.  For jeg havde ikke stået her i dag, hvis ikke jeg havde nået bunden. Det var nødvendigt for at vågne op.

Da jeg begyndte på Kundalini Yoga uddannelsen i  sommeren 2023, kunne jeg mærke at jeg behøvede at gå all in i Kundalini Yoga, for at forstå hvorfor det virker så effektivt. Jeg ville finde ud af hvorfor det hjalp meget bedre end alt det andet, jeg havde forsøgt mig med.

Jeg fandt ud af at det føltes helt rigtigt at hjælpe andre gennem Kundalini Yoga og begyndte at vise mine venner, mine kollegaer og min familie hvad det kunne i små doser. 

Nu udlever jeg min nye drøm og det er noget af det mest givende jeg kan forestille mig at arbejde med. Jeg har kastet mig ud i at jeg skal noget helt andet med mit liv end jeg hidtil har troet og det er vildt, vidunderligt og ikke til at tro hvor hurtigt det er gået.

Der er en vej ud af enhver blokering, men man skal selv gøre arbejdet. Det har Kundalini Yoga vist mig og det vil jeg vise dig. Keep up and you will be kept up.

  • Inward Institute

  “Mikkels Kundalini mandehold, har for mig været helt afgørende for at katalysere min spirituelle rejse. Mikkel inspirerer og motiverer via sin egen praksis, og nøje afstemte yoga sæt, der rammer balancen mellem altid at udfordre, samtidig med at alle kan være med. Stemningen er god på holdet, og der er plads til både at være powerful sammen og vise sårbarhed og dele fra sin personlige praksis. Deltagelsen har vist mig vejen til en styrket daglig praksis, der igen giver mig større overskud, selvindsigt og evnen til at tale og handle i bedre overensstemmelse med mig selv.”

 • Inward Institute

  “At deltage i Mikkes mandeforløb har været en utrolig berigende oplevelse. Gennem Kundalini yoga og fokuserede vejrtrækningsøvelser har jeg ikke blot opnået en dybere forståelse af mig selv, men også lært værdien af både stilhed, tilstedeværelse og mande vildskab 🙏. Mikkes vejledning har været inspirerende og omsorgsfuld, hvilket skabte et trygt rum, hvor jeg følte mig opbakket i min personlige udvikling. Denne rejse har givet mig nye værktøjer til at håndtere hverdagens stress og udfordringer med en fornyet ro og klarhed. Jeg kan varmt anbefale alle mænd at give sig selv denne gave af selvindsigt og -vækst.”

 • Inward Institute

  “I Mikkels nærvær er der empati, medfølelse, tryghed til at kunne udtrykke sig frit. Han
  har en uovertruffen evne til at lytte med tålmodighed. Det var en gave at have Mikkel
  ved min side på min rejse mod et holistisk sundere mentalt og fysisk helbred. Jeg har flyttet mig rigtig meget over vores forløb sammen, og jeg føler mig mere i kontakt
  med mit autentiske selv, end jeg nogensinde har været.
  Mikkel har mine varmeste anbefalinger. Han er en fantastisk mand, og en dedikeret
  yogi, som inspirerer til at leve et liv i balance - både indre og ydre.”

 • Inward Institute

  “Vil anbefale Mikkels Kundalini Yoga til alle som er interesseret i at lære Selvet og kroppen bedre at kende. Herigennem styrke; kroppen, organerne, emotionerne, og den overordnede selvbevidsthed.
  Samtidig lære at stilne sindet og trække opmærksomheden hjem igen.
  Tror ikke nogen vil fortryde at give det en chance. ”

  Yogainstruktør

 • Inward Institute

  “ Efter en seance følte jeg en både fysisk ro og indre tilfredsstillelse, måske grundet den energi der var forbundet med det rene mandehold. Anderledes end ved et m/k hold. ”